Am avut prilejul sa cream suportul de comunicare vizuala pentru compania Brasoveana Sofimat Business Park.

“Sofimat – Logistic Park este unul din liderii regionali in domeniul asigurarii suportului dezvoltarii afacerilor in parcuri logistice.

Sofimat – Logistic Park va ofera posibilitatea de a inchiria hale industriale, spatii de depozitare, spatii pentru productie, platforme betonate, cladiri administrative si birouri.

Aceste facilitati au fost dezvoltate de Sofimat – Logistic Park in Brasov pe str. 13 Decembrie 94-96 (Platforma Industriala Rulmentul) si in Ghimbav DE 301-305 (Platforma Industriala de Vest a Municipiului Brasov).

Locatiile in care a fost dezvoltat Sofimat – Logistic Park sunt preferate de o serie de investitori cu marci de renume international: Ina Schaeffer, Autoliv, Losan, Flenco East Europe, Vectra (constructor de drumuri si poduri), JF. Furnir, Holver.

Prin pozitionarea in centrul Romaniei, orasul Brasov, amplasamentul Sofimat – Logistic Parc este privilegiat din punct de vedere comercial, logistic si cultural fiind preferat de investitorii cunoscatori in implementarea si dezvoltarea afacerilor de success in Europa de Est.” (sursa: www.sofimat.ro)

Astfel, BrandCell 360 a creat atat suportul vizual cat si textele de companie minim necesare pentru o prezentare echilibrata destinata clientilor si partenerilor de afaceri ai beneficiarului.